News Flash:

Reteta de acadele

30 Iulie 2013
1802 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:
 
1 ceasca melasa
1 ceasca de faina
1 lingurita de pudra din lemn dulce
1 lingurita de pudra de anason
zahar pudra

Mod de preparare:

Incalzeste melasa, anasonul si lemnul dulce intr-un vas. Adauga faina pana se formeaza un soi de aluat, pe care-l modelezi apoi in forma unor bete mai groase. Taie betele formate rondele sau modeleaza-le in orice alte forme doresti si tavaleste-le apoi prin zahar pudra, in care poti adauga diversi coloranti alimentari.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

melasa zahar pudra vas coloranti alimentari
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1741 viz    0 com
1003 viz    0 com
1720 viz    0 com
1190 viz    0 com
1665 viz    0 com
1298 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1496 (s) | 34 queries | Mysql time :0.026109 (s)