News Flash:

Reteta de acadele

30 Iulie 2013
1769 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:
 
1 ceasca melasa
1 ceasca de faina
1 lingurita de pudra din lemn dulce
1 lingurita de pudra de anason
zahar pudra

Mod de preparare:

Incalzeste melasa, anasonul si lemnul dulce intr-un vas. Adauga faina pana se formeaza un soi de aluat, pe care-l modelezi apoi in forma unor bete mai groase. Taie betele formate rondele sau modeleaza-le in orice alte forme doresti si tavaleste-le apoi prin zahar pudra, in care poti adauga diversi coloranti alimentari.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

melasa zahar pudra vas coloranti alimentari
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1664 viz    0 com
970 viz    0 com
1609 viz    0 com
1153 viz    0 com
1619 viz    0 com
1235 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1675 (s) | 23 queries | Mysql time :0.025443 (s)