News Flash:

Reteta cu jambon

18 Februarie 2014
1062 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

3 portocale
100 g gem de smochine
1 lingura mustar Dijon
2 lingurite ulei de masline
8 felii groase de jambon

Mod de preparare:

Stoarcem doua portocale. Curatam si feliem portocala ramasa. Amestecam gemul cu mustar si ½ din sucul de portocale. Incinge ulei intr-o tigaie si punem fripturicile la rumenit pe ambele parti. Le ungem cu gem, apoi le transferam pe un  platou. Intr-un vas punem gemul ramas si 2 linguri de apa si amestecam. Adaugam feliile de portocale si dam in clocot, dupa care reducem focul la minim si mai lasam la fiert timp de 3 minute. Servim friptura cu sosul de portocale si smochine.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete jambon friptura jambon
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1931 viz    0 com
1318 viz    0 com
1094 viz    0 com
1137 viz    0 com
1968 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1590 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013002 (s)