News Flash:

Reteta cu fileu de salau

7 Ianuarie 2014
1069 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 fileuri de la 1 salau mare
sare
patrunjel uscat
zeama de lamaie
ulei de masline

Mod de preparare:

Cele doua fileuri intregi se taie bucati, se sareaza pe ambele parti, se condimenteaza cu patrunjel uscat, se stropesc cu ulei de masline si cu zeama de lamaie. Se lasa 10 minute sa absoarba acest sos. Se pune la incins la foc mediu spre mare o tigaie de teflon fara ulei; cand s-a incins bine, se iau bucatile de salau, se aseaza in tigaie si se tin aproximativ 1 minut pe fiecare parte sau chiar mai putin, pana carnea se albeste si nu mai are un aspect crud (tinut mai mult de atat, carnea se usuca si-si pierde din savoare). Salaul are o carne frageda, asadar, atentie cand il intoarceti, sa nu se rupa bucatile. Il puteti servi cu piure de broccoli sau piure de cartofi.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1685 viz    0 com
1399 viz    0 com
1248 viz    0 com
1848 viz    0 com
2600 viz    0 com
1395 viz    0 com
1936 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1583 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014210 (s)