News Flash:

Reteta cu fileu de salau

7 Ianuarie 2014
1119 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6605 RON (+0.0077)
USD: 4.1120 RON (+0.0247)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

2 fileuri de la 1 salau mare
sare
patrunjel uscat
zeama de lamaie
ulei de masline

Mod de preparare:

Cele doua fileuri intregi se taie bucati, se sareaza pe ambele parti, se condimenteaza cu patrunjel uscat, se stropesc cu ulei de masline si cu zeama de lamaie. Se lasa 10 minute sa absoarba acest sos. Se pune la incins la foc mediu spre mare o tigaie de teflon fara ulei; cand s-a incins bine, se iau bucatile de salau, se aseaza in tigaie si se tin aproximativ 1 minut pe fiecare parte sau chiar mai putin, pana carnea se albeste si nu mai are un aspect crud (tinut mai mult de atat, carnea se usuca si-si pierde din savoare). Salaul are o carne frageda, asadar, atentie cand il intoarceti, sa nu se rupa bucatile. Il puteti servi cu piure de broccoli sau piure de cartofi.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1736 viz    0 com
1456 viz    0 com
1043 viz    0 com
1290 viz    0 com
1886 viz    0 com
2751 viz    0 com
1428 viz    0 com
2010 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1633 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013589 (s)