News Flash:

Reteta cu care iti poti satisface mancaciosii din casa - Piure cu friptura de pui

14 Iunie 2017
2572 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

carne de pui (1 copan, 2 aripioare, 1 ficat pui de curte)
6 catei usturoi
10 cartofi micuti
cca 100-150 ml lapte dulce
50 g unt
o lingura parnezan ras
sare

Mod de preparare:

Carnea de pui am inabusit-o 1 ora (mi-am dorit carnea foarte frageda). Pe la jumatatea timpul am pus cateii de usturoi, lasandu-i pana s-au inmuiat, apoi i-am indepartat.
Cartofii mici (cat oul de gaina) i-am spalat si i-am pus in folie. I-am dat la cuptor ptr cca 1 ora.

Cand au fost gata, i-am curatat rapid si i-am pus intr-un vas de ceramica. Am adaugat untul si sarea si am pasat cartofii. Am adaugat lapte, putin cate putin, amestecand bine. Daca mai este nevoie completati pana veti obtine o compozitie pufoasa. La final am pus parmezan ras. Vasul l-am tinut la cald pana la servire.

Am facut o salata din 3 rosii, 1 castravete, 1 ceapa mica rosie, 1 ardei capia mic, 1 ardei gras verde mic, ½ ardei gras rosu, sare, otet balsamic si ulei de masline.

sursa: sim0na-world
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

lapte dulce parnezan castravete otet balsamic
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1633 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013246 (s)