News Flash:

Reteta cu care am intotdeauna succes - Pui intreg la cuptor, cu legume si condimente

26 Aprilie 2017
2412 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 pui de curte de cca 1,2 kg
2 morcovi
1 pastarnac
½ ardei gras rosu
½ conopida medie
1 dovlecel marisor
3 cartofi
2 rosii
cimbru
sare
piper
boia iute
ulei de masline
sucul de la o lamaie

Mod de preparare:

Puiul spalat si curatat bine.
L-am frecat cu sare, piper si boia iute, l-am pus intr-o tava cu putina apa si l-am dat la cuptor pentru 30-45 minute, in aceasta perioada intorcand puiul cel putin odata.
Intre timp am pregatit legumele, curatandu-le, spalandu-le si taindu-le bucati potrivite.

Citeste si cum se face Friptura din pulpa de curcan

Langa puiul rumenit, am pus legumele si am dat iar la cuptor pentru alte 30-40 minute. Rosia am taiat-o rondele si am asezat-o deasupra legumelor, iar cand puiul s-a rumenit frumos, iar legumele au fost gata am oprit focul.
Am servit puiul alaturi de legume si muraturi.

sursa: sim0na-world
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

pui cuptor pui legume friptura pui
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1515 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015898 (s)