News Flash:

Reteta cremei din Raffaello! O poti servi la ceai sau cafea! E delicioasa

20 Decembrie 2016
1511 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

70 gr fulgi de cocos
400 gr lapte condensat
200 ml ulei de masline
200 gr ciocolata alba

Mod de preparare:

1. Uleiul din masline si ciocolata se topesc si se amesteca.
2. Poti topi ciocolata la foc mic, amestecand periodic, ca sa nu se arda.
3. Adauga apoi laptele condensat si amesteca bine.
4. Adauga apoi nuca de cocos razuita si iarasi amesteca bine.
5. Crema Raffaello se trece intr-un bol de sticla si se pune la rece pentru 3-4 ore (preferabil pe noapte).
(6. Daca vrei sa servesti crema decorand alte prajituri, atunci o poti aplica imadiat cum o scoti de la foc.)
Dimineata vei obtine o crema de Raffaello la fel cum e in magazine. Crema se serveste perfect cu painea alba, o cafea fierbinte sau ceai.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

crema rafaello crema tort crema prajituri
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1586 (s) | 23 queries | Mysql time :0.017257 (s)