News Flash:

Reteta corecta de gogosari in otet pe iarna

14 Iulie 2017
5804 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

4 kg de gogosari
1- 2 radacini de hrean
2 l de otet
1 l de apa
4 linguri de zahar
2 linguri de sare
piper boabe
foi de dafin

Mod de preparare:

Gogosarii se spala foarte bine sub jet de apa, se taie pe jumatate sau felii si se curata de samburi. Hreanul se curata, se spala si se taie fasii. Se pregatesc niste borcane si se aseaza feliile de gogosari frumos in ele, se adauga si hrean, boabe de piper si foi de dafin. Se pregateste o saramura formata din 2 cani de otet de 9 grade si o cana de apa, iar la litrul de lichid se adauga o lingura de sare pentru muraturi si doua linguri de zahar. Se amesteca bine compozitia, se adauga piper boabe si foi de dafin si se da in clocot.

Saramura fierbinte se toarna in borcane peste gogosari si se astupa bine borcanele. Dupa ce borcanele s-au racit se depoziteaza si se pastreaza in camara la rece.
Gogosari in otet pentru iarna, o reteta de gogosari in otet pentru iarna nelipsita din camara gospodinelor. Gogosari feliati in otet, o muratura pentru iarna foarte aromata cu un gust deosebit dulce acrisor, ideala alaturi de o friptura sau la o masa festiva fiind o garnitura completa si perfecta. Iar la prepararea salatei boeuf gogosarii in otet, fiind un produs indispensabil si datorita gustului foarte bun dar si ca ornament. Gogosari acri, merg foarte bine la ornarea salatelor si a altor aperitive de sezon.

Reteta de gogosari in otet ne este oferita de preparatedevis.ro.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

gogosari piper boabe zahar clocot borcane
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1688 (s) | 24 queries | Mysql time :0.014754 (s)