News Flash:

Reteta chinezeasca de pui la aburi

27 Martie 2014
2492 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

o bucata pui (recomandat piept)
2 linguri sos soia (aprox 60 ml)
sare
piper (+alte condimente)
o ceapa verde
ghimbir
supa de pui  - 1/2 -1 cana (sa nu acopere puiul)

Mod de preparare:


Se fierbe puiul. Intre timp se taie ghimbirul. Si ceapa verde. Dupa ce puiul a fiert, se curata pielea si grasimea. Pe fundul wokului se aseaza o parte din ceapa verde. Se pune puiul, apoi ghimbirul si restul de ceapa verde. Se toarna sosul de soia peste pui, se condimenteaza si se toarna supa de pui.  Se pune un capac si se lasa la fiert 15 minute.

sursa: mancare.chinezeasca
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete chinezesti retete pui pui aburi retete carne
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1558 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013642 (s)