News Flash:

Reteta chinezeasca cu bambus, ciuperci si taitei

8 Iulie 2014
6513 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

250 gr piept de pui (2-3 buc.)
250 gr fidea chinezeasca
sos de soia
5-6 ciuperci champignon
200 gr muguri de soia in conserva
1 ardei rosu potrivit
100 gr bambus in conserva
1 ceapa verde potrivita
un praf de ghimbir
ulei de masline
sare
piper

Mod de preparare:

Legumele si ciupercile se spala, apoi se taie julien. Mugurii de soia si bambusul se scurg de zeama si se pastreaza.Ceapa se pune in uleiul incins si se caleste pana incepe sa prinda culoare.
Se adauga puiul taiat bucatele, condimentat cu sare si ghimbir si se rumeneste (sa prinda o culoare aurie). Se fierb pastele conform instructiunilor de pe pachet. Peste ceapa si puiul rumenit, se adauga restul de legume.
Se caleste totul la foc iute,amestecand continuu. Cand s-au patruns legumele,se poate adauga fideaua si se amesteca bine. Inainte de a se lua de pe foc se adauga sosul de soia dupa gust. Se amesteca totul bine 2-3 minute si e gata de servit.

sursa: gustos
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete chinezesti retete usoare retete internationale
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1560 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015031 (s)