News Flash:

Reteta celei mai scumpe omlete din lume

7 August 2012
1203 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

3 oua
150 g caviar
1 homar
1 lingura de chives tocate (arpagic)
1 ½ lingura de unt
2 linguri de smantana grasa
  
Mod de preparare:

Mai intai preincalzim cuptorul la 190 de grade, apoi fierbem homarul timp de un minut, il scoatem din oala, il punem in apa rece, il dezosam si tocam carnea. Dupa aceea se pune smantana in jumatate de lingura de unt topit. Dupa 3 minute, in care amestecam constant, strecuram sosul fierbinte. Batem ouale cu jumatate din acest sos si cu arpagicul tocat, punem omleta intr-o tigaie si o sa lasam pe foc in jur de 5 minute.
Carnea de homar se prajeste in cealalta jumatate de lingura de unt. Dupa 3 minute se ia din tigaie, se marunteste si se pune peste omleta aproape intarita. Se mai lasa pe foc cam 2 minute. Se serveste cu sosul ramas si cu caviar.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

oua caviar homar chives unt smantana cuptorul lingura sos tigaie omleta
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1490 (s) | 34 queries | Mysql time :0.025223 (s)