News Flash:

Reteta care te va cuceri imediat – uite cum faci placintele cu vinete

25 Septembrie 2017
1788 Vizualizari | 1 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.7612 RON (0.0000)
USD: 4.2560 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Placinta poate fi servita cu diverse compozitii. In apropierea sezonului de toamna, placinta cu vinete si carne tocata poate fi o alegere ideala si poate fi servita atata calda, dar si rece.

Ingrediente:


3 kg vinete, bine coapte
4 cepe
2-4 catei de usturoi
150 g parmezan ras
200 g pesmet
4 oua
100 g unt
100 ml ulei
3 linguri faina
sare
piper

Citeste si Drob de vinete - Iata o reteta foarte gustoasa, care iti va potoli foamea cu mare succes


Mod de preparare:

1. Coaceti vinetele, curatati-le de coaja, lasati-le la scurs si tocati-le marunt. Caliti ceapa tocata in ulei incins pana se aureste, adaugati vinetele tocate si lasati la foc potrivit inca 15 min, amestecand mereu, apoi lasati la racit. Adaugati ouale batute, 100 g parmezan ras, 1/2 din cantitatea de pesmet, usturoiul pisat si potriviti de sare si piper. Omogenizati bine.
2. Ungeti cu unt o forma pentru cuptor si tapetati-o cu putin pesmet sau faina. Turnati compozitia de vinete, nivelati-o si presarati deasupra restul de pesmet. Puneti din loc in loc cubulete de unt si repartizati uniform restul de parmezan.
3. Dati forma la cuptor pentru 30 min sau pana ce placinta se rumeneste frumos si se formeaza deasupra o crusta aurie.

preluat de pe fiisanatos
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

placinta carne tocata usturoi pesmet faina parmezan placinta
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

Maria Craciun  | #3593
Spuneti ca-i reteta de placinta cu vinete si carne tocata, dar eu nu vad carnea in reteta. Si poza parca arata ca, compozitia este pusa intre niste foi sub forma de rulou, care este realitatea, ne duceti in eroare cu retete incomplete. Astept raspuns! Multumesc!
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1751 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019307 (s)