News Flash:

Reteta care cucereste inima oricui - Pregateste piept de pui cu branza la cuptor

31 Iulie 2017
1179 Vizualizari | 0 Comentarii
Puiul poate fi pregatit in numeroase feluri, iar astazi iti propunem o reteta apetisanta cu bacon si cascaval, la cuptor, care nu va ramane prea mult in farfurie.

Ingrediente:

1 lingura ulei
4 bucati subtiri piept de pui
170 g crema de branza rece
8 fasii de bacon, rumenite
130 g cascaval sau branza cheddar
sare
piper

Mod de preparare:

Incalzesti cuptorul la 200 grade Celsius. Ungi un vas termorezistent cu putin ulei. Asezi feliile de piept de pui una langa alta. Condimentezi cu sare si piper, dupa gust.
Scoti crema de branza de la rece si o portionezi in 8 felii subtiri. Pui cate doua felii pe fiecare bucata de pui.
Continui cu baconul rumenit, taiat bucatele.
Presari deasupra, uniform, cascavalul ras.
Dai la cuptor, fara capac, 20-30 de minute, pana ce puiul se intrepatrunde bine. Servesti imediat.

preluat de pe click pofta buna
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

branza cheddar celsius vas termorezistent
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1634 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013713 (s)