Puiul poate fi pregatit in numeroase feluri, iar astazi iti propunem o reteta apetisanta cu bacon si cascaval, la cuptor, care nu va ramane prea mult in farfurie.
Ingrediente:1 lingura ulei
4 bucati subtiri
piept de pui170 g crema de branza rece
8 fasii de bacon, rumenite
130 g cascaval sau
branza cheddarsare
piper
Mod de preparare:Incalzesti cuptorul la 200 grade
Celsius. Ungi un
vas termorezistent cu putin ulei. Asezi feliile de piept de pui una langa alta. Condimentezi cu sare si piper, dupa gust.
Scoti crema de branza de la rece si o portionezi in 8 felii subtiri. Pui cate doua felii pe fiecare bucata de pui.
Continui cu baconul rumenit, taiat bucatele.
Presari deasupra, uniform, cascavalul ras.
Dai la cuptor, fara capac, 20-30 de minute, pana ce puiul se intrepatrunde bine. Servesti imediat.
preluat de pe
click pofta buna
Comentarii (0)