Un preparat usor, fara carne, poate fi mancarea de sparanghel cu rosii. Serveste-o ca atare sau foloseste-o pe post de garnitura.
Ingrediente: 1 legatura de
sparanghel proaspat, taiat
2/3 cana apa
¼ cana ulei de masline
½ cana
parmezan ras
10
rosii cherry taiate
Mod de preparare: Toarna apa intr-o
cratita, pune sparanghelul, acopera cu un capac si lasa la fiert 10 minute. Scoate apoi sparanghelul si scurge-l bine de apa.
Pune apoi o cratita pe foc, cu sparanghelul, ulei de masline si parmezan. Adauga apoi rosiile, pune capacul si lasa mancarea sa se faca inca vreo 2 minute, pana cand branza s-a topit si rosiile s-au inmuiat.
Se serveste imediat, ca atare sau alaturi de
fripturi etc.
sursa:
acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.
Comentarii (0)