News Flash:

Reteta buna de te lingi pe degete - Sparanghel cu rosii si parmezan

2 Iunie 2017
331 Vizualizari | 0 Comentarii
Un preparat usor, fara carne, poate fi mancarea de sparanghel cu rosii. Serveste-o ca atare sau foloseste-o pe post de garnitura.


Ingrediente:
 
1 legatura de sparanghel proaspat, taiat
2/3 cana apa
¼ cana ulei de masline
½ cana parmezan ras
10 rosii cherry taiate
 
Mod de preparare:
 
Toarna apa intr-o cratita, pune sparanghelul, acopera cu un capac si lasa la fiert 10 minute. Scoate apoi sparanghelul si scurge-l bine de apa.

Pune apoi o cratita pe foc, cu sparanghelul, ulei de masline si parmezan. Adauga apoi rosiile, pune capacul si lasa mancarea sa se faca inca vreo 2 minute, pana cand branza s-a topit si rosiile s-au inmuiat.
Se serveste imediat, ca atare sau alaturi de fripturi etc.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

sparanghel parmezan rosii cherry cratita fripturi
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1677 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014455 (s)