News Flash:

Reteta buna de langosi

26 Iunie 2014
7825 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

600 g faina alba
25 g drojdie
200 ml apa minerala
200 ml lapte
1 ou
1 lingurita sare
ulei

Mod de preparare:

Punem drojdia la dospit cu o lingura de lapte caldut si o lingurita de faina. Intr-un vas mai mare punem faina, oul, laptele si apa minerala. Adaugam si drojdia si framantam pana obtinem un aluat care se dezlipeste de pe peretii vasului. Atentie aluatul este mai moale.
Acoperim vasul si lasam sa dospeasca o ora. Ungem cu ulei planseta de lucru, la fel si mainile si apoi impartim aluatul in 15 bucati. Lasam sa mai creasca inca 10 minute si apoi cu mainile unse de ulei intindem usor o bucata de aluat formand o placinta subtire.
Coacem in ulei incins si scoatem langosii pe un servet de hartie. Servim ca atare sau asa cum ne place noua cu smantana si cu branza rasa deasupra… si poate putin mujdei de usturoi.

Reteta de langosi recomandata Amalia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete langosi aluat langosi langosi branza retete rapide
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1151 viz    0 com
1452 viz    0 com
1194 viz    0 com
1995 viz    0 com
2536 viz    0 com
1973 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1624 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013648 (s)