News Flash:

Reteta autentica de pomana porcului

22 Noiembrie 2016
3447 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

carne proaspata de porc
carnati proaspeti
sare
boia
piper
putin ulei

Mod de preparare:

Taiem carnea bucati un pic mai mari, la fel si carnatul. Le punem intr-o cratita sau tigaie mai inalta si adaugam pana la jumatatea carnii apa. Punem capacul si lasam sa fiarba la foc mic, pana scade apa. Condimentam apoi adaugam putin ulei si lasam sa se prajeasca frumos, intorcand-o pe o parte si pe alta.
Servim cu mamaliga, branza, muraturi si obligatoriu un pahar de vin rosu.

sursa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

pomana porcului friptura porc
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.2003 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014470 (s)