News Flash:

Reteta argentiniana - Dulce de Leche

16 Aprilie 2013
1936 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 cutie lapte condensat
(optional) 1 praf de sare

Mod de preparare:

Se toarna laptele condensat intr-o craticioara sau intr-un vas de sticla termorezistent, optional se adauga praful de sare si se amesteca. Se acopera vasul cu o folie de aluminiu, se introduce intr-un vas cu apa pana la jumatatea recipientului in care se afla laptele. Se da la cuptor la foc mediu si se lasa pana ce laptele devine maroniu (aproximativ 2 ore). Se lasa la racit 30 de minute, apoi se poate folosi pentru diverse deserturi sau se poate pastra in borcan, la frigider.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete dulciuri retete prajituri
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1768 (s) | 34 queries | Mysql time :0.030674 (s)