News Flash:

Reteta aluatului universal - Bun pentru orice tip de prajitura

26 Septembrie 2016
4448 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

3.5 pahare faina
20 gr unt
1 pahar kefir
1 lingurita bicarbonat de sodiu
2 oua

Mod de preparare:

1. Amesteca untul dat pe razatoare cu kefirul, bicarbonatul, faina si ouale. Omogenizeaza, apoi baga aluatul in frigider pentru o ora.
2. Scoate aluatul, trece cu sucitorul peste ele, apoi pliaza-l in doua.
3. Mai trece o data cu sucitorul peste aluat, pliaza-l din nou si iarasi intinde-l cu sucitorul.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

aluat prajituri aluat universal aluat usor
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1426 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016257 (s)