News Flash:

Reteta absolut geniala, numai buna pentru weekend - Friptura de pui cu marinata

7 Iulie 2017
653 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

8 pulpe superioare de pui
sare si piper dupa gust
1 capatana de usturoi medie
1-2 ardei rosii (copti cateva minute la cuptor)
3-4 linguri de otet balsamic sau de mere (cel clasic este prea acru)
4-5 linkuri de sos de soia
1 lingurita zahar
1 legatura de patrunjel (optional)

Mod de preparare:

Pulpitele se parlesc, se spala, se asezoneaza cu sare si piper dupa gust iar apoi se dau la cuptor (pe gratar sau in tava, dupa preferinte). Se pot deasemenea frige pe dry cooker, daca aveti in dotare.
Pana se rumenesc pulpele, pregatim marinata din sosul de soia, ardeiul usor copt taiat cubulete, usturoiul (tocat marunt sau trecut prin zdrobitor), otetul, zaharul si verdeata.
Odata puiul fript, il adaugam in marinata, asigurandu-ne ca marinata acopera toata carnea.
Il lasam 15-20 de minute sa isi traga aroma si poate fi servit cu piure sau alte garnituri.

sursa: demoiselle
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

otet balsamic
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1385 (s) | 35 queries | Mysql time :0.015736 (s)