News Flash:

Retea MasterChef: tocana de miel

9 Aprilie 2014
1715 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1200 g pulpa de miel
150 ml vin alb
150 g ceapa verde
5 catei de usturoi
10g sare
50 de grame sos de usturoi tkemali sau orice alt sos de usturoi ( de ex., sos de usturoi libanez)
1 legatura de ierburi proaspete (patrunjel, coriandru, tarhon)
1 g boia

Mod de preparare:

Se taie mielul in bucati 50 g fiecare. Se maruntesc ceapa verde si ierburile. Se taie cateii de usturoi in jumatati. Se face sosul de usturoi: o capatana de usturoi maruntita, ulei de masline, sare si zeama de la o jumatate de lamaie mixate. Se pune in vasul de gatit un strat de cubulete de carne, se condimenteaza cu sare, se adauga putin usturoi si ierburi. Se pun straturi alternative de carne si verdeata.
Se toarna sosul de usturoi si vinul peste carne dupa care se adauga boia. Se toarna preparatul fierbinte in boluri adanci.
Se poate servi si cu o garnitura de orez sau cartofi copti.

sursa: romaniatv
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete pasti retete miel retete tocanita tocanita miel retete jojo
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1447 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013765 (s)