News Flash:

Red Hours

25 Noiembrie 2011
1167 Vizualizari | 0 Comentarii
Red Hours
Ingrediente: 2 cl vermut rosu 2 cl gin 5 cl suc de struguri rosii 1 strop de zeama de lamaie struguri rosii Pentru crusta de zahar: zeama de lamaie zahar Mod de preparare: Se cufunda gura unui pahar de cocktail mai intai in zeama de lamaie, apoi in zahar. Ginul, vermutul si sucul de struguri se amesteca binecu doua cuburi de gheata intr-un pahar de mixare, dupa care se toarna bautura intr-un pahar de cocktail. Se toarna zeama de lamaie si se decoreaza cu bucati de struguri puse in betisor.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

vermut rosu bucataria internationala portocale rom
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1040 viz    0 com
992 viz    0 com
937 viz    0 com
1688 viz    0 com
1114 viz    0 com
1083 viz    0 com
2089 viz    0 com
2354 viz    0 com
1392 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1688 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022826 (s)