News Flash:

Ravioli din sfecla cu branza de burduf

5 Septembrie 2011
996 Vizualizari | 0 Comentarii
Ravioli din sfecla cu branza de burduf
Ingrediente: 500 gr branza de burduf frunze de arpagic verde 1 sfecla rosie, mare ulei de usturoi (in lipsa, ulei de masline, usturoi pisat si piper verde, amestecate si lasate o noapte) 250 ml smantana sare piper negru Mod de preparare: Sfecla rosie se taie in felii foarte subtiri, usor pliabile. Se lasa la marinat cel putin 2 ore in ulei de usturoi, sare si piper. Se amesteca branza de burduf zdrobita cu smantana, sare si piper si se pune din compozitie, cu ajutorul unei linguri, gramajoare pe feliile de sfecla marinata. Se presara deasupra arpagic verde tocat si piper verde si se mai lasa o ora la rece. sursa articol: http://gastronomie.ele.ro sursa fotografie: http://www.proretete.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

piper negru retete vegetariene bureti
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

996 viz    0 com
1869 viz    0 com
1576 viz    0 com
1225 viz    0 com
3723 viz    0 com
1075 viz    0 com
1037 viz    0 com
1126 viz    0 com
1277 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1666 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019295 (s)