News Flash:

Ravioli din sfecla cu branza de burduf

5 Septembrie 2011
1059 Vizualizari | 0 Comentarii
Ravioli din sfecla cu branza de burduf
Ingrediente: 500 gr branza de burduf frunze de arpagic verde 1 sfecla rosie, mare ulei de usturoi (in lipsa, ulei de masline, usturoi pisat si piper verde, amestecate si lasate o noapte) 250 ml smantana sare piper negru Mod de preparare: Sfecla rosie se taie in felii foarte subtiri, usor pliabile. Se lasa la marinat cel putin 2 ore in ulei de usturoi, sare si piper. Se amesteca branza de burduf zdrobita cu smantana, sare si piper si se pune din compozitie, cu ajutorul unei linguri, gramajoare pe feliile de sfecla marinata. Se presara deasupra arpagic verde tocat si piper verde si se mai lasa o ora la rece. sursa articol: http://gastronomie.ele.ro sursa fotografie: http://www.proretete.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

piper negru retete vegetariene bureti
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1018 viz    0 com
1950 viz    0 com
1621 viz    0 com
1256 viz    0 com
3793 viz    0 com
1119 viz    0 com
1068 viz    0 com
1167 viz    0 com
1330 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1657 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020233 (s)