News Flash:

Ravioli cu sos de ciuperci

22 August 2011
1913 Vizualizari | 0 Comentarii
Ravioli cu sos de ciuperci
Ingrediente: 350 g paste ravioli ¼ cana nuci tocate ¾ cana smantana ¼ lingurita de piper negru 250 g ciuperci feliate 2 cani parmezan ras 2 linguri ulei de masline Mod de preparare: Pastele se fierb in apa sarata (circa 15-20 de minute). Cand incep sa-si schimbe culoarea si sa se umfle putin, se iau de pe foc si se acopera. Se scurg de apa. Intre timp, uleiul de masline se incinge intr-o tigaie mare la foc mediu. Ciupercile si nucile se calesc pana capata o nuanta aurie. Se adauga smantana si se lasa sa fiarba la foc mic, amestecand frecvent, timp de 5 minute, pana cand compozitia se ingroasa usor. Se opreste focul. Se adauga piper si parmezan. Se amesteca pana cand sosul este omogen. Nu se mai fierbe. Pastele se pun in farfurie. Se toarna sosul peste paste si se serveste imediat. sursa articol: http://www.cepapam.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

paste retete vegetariene ecler smantana piper negru ciuperci sarmale
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1174 viz    0 com
1152 viz    0 com
1922 viz    0 com
1697 viz    0 com
1370 viz    0 com
4479 viz    0 com
1198 viz    0 com
2356 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1545 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018837 (s)