News Flash:

Ravioli cu parmezan

4 Februarie 2015
1957 Vizualizari | 1 Comentarii
Ingrediente:

1 punga de ravioli inghetate
un borcan de sos marinara sau ragu
450 gr branza cheddar
putin parmezan ras

Mod de preparare:

Incinge cuptorul la 200 de grade Celsius. Pulverizeaza putin spray de gatit intr-o tava. Toarna apoi 170 de gr de sos in ea, pune  jumatate din cantitatea de ravioli, intr-un singur strat, acopera cu restul de sos si cu jumatate din branza. Pune restul de ravioli, apoi iarasi sos si branza. La final presara putin parmezan, acopera tava cu folie de aluminiu si baga in cuptor. Dupa 30 de minute scoate-o, indeparteaza folia si bag-o inapoi, de data aceasta pentru 10-15 minute maxim. Inainte de servire las-o 10 minute sa se raceasca.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete ravioli ravioli cuptor parmezan ravioli branza ravioli
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1166 viz    2 com
2473 viz    0 com
1764 viz    0 com
1785 viz    0 com
1899 viz    0 com
1890 viz    0 com

Comentarii (1)

Stewartnig  | #1440
wh0cd261112 ORDER VALTREX propecia viagra best price azithromycin 500 dosage online pharmacy motilium no rx
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1557 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013819 (s)