News Flash:

Ravioli cu mozzarella

16 Ianuarie 2015
1638 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 punga cu ravioli congelate
1 borcan de sos marinara
cca 450 gr branza mozzarella
parmezan

Mod de preparare:

Incinge cuptorul la 200 de grade Celsius. Greseaa o tava de copt, apoi pune 3/4 din sosul marinara in ea. Aranjeaza jumatate din ravioli, acopera cu restul de sos, pune 230 gr branza, restul de ravioli, apoi sosul si, la final, iarasi branza. Presara parmezanul, acopera cu folie de aluminiu si baga in cuptor. Dupa 30 de minute indeparteaza folia si baga inapoi in cuptor, de data aceasta pentru 10-15 minute sau pana cand branza incepe sa faca bule.
Inainte de servire, lasa ravioli sa se raceasca.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

ravioli cuptor mozzarella ravioli retete italiene
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1619 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019603 (s)