News Flash:

Ravioli cu mere

15 Ianuarie 2012
4626 Vizualizari | 0 Comentarii
Ravioli cu mere
Ingrediente:

Pentru aluat:

100 g margarina moale
1 pliculet drojdie
1 esenta de vanilie
cca 500 g faina
3-4 linguri zahar
 1 cescuta lapte caldut (se poate folosi si apa)
 
Pentru umplutura:
 
 mere date pe razatoare
 scortisoara
 
 Mod de preparare:
 
Din toate aceste ingrediente se framanta un aluat si se lasa la dospit, dupa care se intinde o foaie de cca 5 mm grosime (el mai creste repede) si se decupeaza cercuri cu forma aleasa. Asezam cerculetul de aluat in forma si punem umplutura cu lingurita. Se formeaza usor "ravioli" si se asaza in tava tapetata cu hartie de copt. Se coc in cuptorul incins pana trec testul scobitorii si se rumenesc putin deasupra (daca doriti, le puteti pensula cu putin ou batut inainte de a le coace, ca sa capete un luciu frumos si sa se bronzeze mai uniform:)
Se pudreaza cu zahar cat sunt inca fierbinti  si se servesc fie calde, fie reci.
Ravioli cu mere propuse de Adnia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

Galerie Foto

Ravioli_cu_mere1.JPG
margarina drojdie faina zahar lapte mere scortisoara
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1733 (s) | 34 queries | Mysql time :0.016452 (s)