News Flash:

Ravioli cu dovlecei si branza - Reteta speciala pentru cei care nu consuma carne

17 August 2016
3299 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

4 dovlecei medii
450 gr branza ricotta, facuta din lapte integral
1 ou
o mana de chives tocat marunt
2 catei de usturoi maruntiti
sare kosher
piper negru
cca 280 gr sos marinara
cca 280 gr branza mozzarella

Mod de preparare:

1. Amesteca branza ricotta cu oul, chivesc, usturoiul, sarea si piperul. Lasa deoparte.
2. Incinge cuptorul la 180 de grade Celsius.
3. Toarna putin sos marinara intr-o tava, ca sa previi lipirea dovleceilor de ea.
4. Feliaza dovleceii subtire, pe verticala, si pune-i pe niste prosoape absorbante de bucatarie, pentru a inlatura apa in exces.
5. Pune doua fasii una langa alta, pe verticala, si acopera-le cu altele 2, pe orizontala. Cu alte cuvinte, trebuie sa fie in forma de cruce.
6. Pune in mijloc 1-2 linguri din compozitia pregatita anterior, apoi impacheteaza.
7. Procedeaza asa pana la final. Pune toate "placintelele" in tava, acopera-le cu sosul marinara, apoi cu mozzarella data pe razatoare si baga in cuptor pentru 25-30 de minute.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ravioli dovlecei dovlecei cuptor dovlecei branza
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1707 (s) | 34 queries | Mysql time :0.025389 (s)