News Flash:

Ravioli cu branza si cartofi

19 Aprilie 2016
2284 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.7569 RON (+0.0427)
USD: 4.1883 RON (+0.0392)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

Pentru aluat:
1,5 kg cartofi facuti piure
2 oua
500 gr faina de grau
sare
3 linguri de ulei de gatit
200 gr pesmet + 100 gr

Pentru umplutura:
400 gr branza de vaci semi-degresata
1 galbenus
100 gr zahar pudra
100 ml de smantana
coaja rasa de la 1 lamaie

Mod de preparare:

1. Amesteca piureul cu cele 2 oua, faina, sarea, uleiul si 200 gr de pesmet. Omogenizeaza. Trebuie sa obtii un aluat mai consistent. Daca ti se pare ca e moale, mai pune putina faina.
2. Imparte aluatul in doua.
3. Trece cu sucitorul peste ambele bucati, ca sa obtii doua foi mai subtiri.
4. Amesteca ingredientele pentru umplutura.
5. Ia cate o lingura din umplutura si pune din loc in loc pe foaia de aluat (la distanta egala una de alta).
6. Acopera cu a doua foaie de aluat.
7. Apasa de jur imprejurul gramajoarelor de umplutura, ca sa sigilezi bine aluatul, apoi decupeaza-le.
8. Pune-le in apa clocotinda. Cand se ridica la suprafata sunt gata.
9. Scoate ravioli si  trece-le prin 100 gr de pesmet. Serveste-le cu zahar pudra.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ravioli branza ravioli cartofi aluat ravioli reteta ravioli
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

6095 viz    0 com
3847 viz    0 com
865 viz    0 com
2018 viz    0 com
1198 viz    0 com
645 viz    0 com
1113 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1587 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018809 (s)