News Flash:

Ravioli cu branza si cartofi

19 Aprilie 2016
1988 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

Pentru aluat:
1,5 kg cartofi facuti piure
2 oua
500 gr faina de grau
sare
3 linguri de ulei de gatit
200 gr pesmet + 100 gr

Pentru umplutura:
400 gr branza de vaci semi-degresata
1 galbenus
100 gr zahar pudra
100 ml de smantana
coaja rasa de la 1 lamaie

Mod de preparare:

1. Amesteca piureul cu cele 2 oua, faina, sarea, uleiul si 200 gr de pesmet. Omogenizeaza. Trebuie sa obtii un aluat mai consistent. Daca ti se pare ca e moale, mai pune putina faina.
2. Imparte aluatul in doua.
3. Trece cu sucitorul peste ambele bucati, ca sa obtii doua foi mai subtiri.
4. Amesteca ingredientele pentru umplutura.
5. Ia cate o lingura din umplutura si pune din loc in loc pe foaia de aluat (la distanta egala una de alta).
6. Acopera cu a doua foaie de aluat.
7. Apasa de jur imprejurul gramajoarelor de umplutura, ca sa sigilezi bine aluatul, apoi decupeaza-le.
8. Pune-le in apa clocotinda. Cand se ridica la suprafata sunt gata.
9. Scoate ravioli si  trece-le prin 100 gr de pesmet. Serveste-le cu zahar pudra.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

ravioli branza ravioli cartofi aluat ravioli reteta ravioli
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3308 viz    0 com
3363 viz    0 com
642 viz    0 com
1836 viz    0 com
804 viz    0 com
505 viz    0 com
907 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1256 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018949 (s)