News Flash:

”Ratuste”, cea mai ieftina reteta de desert: se face in numai 20 de minute

11 August 2017
1415 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

500 g faina
1 plic praf de copt
600 g iaurt
1 lamaie
6 plicuri zahar vanilat
50 g zahar
3 oua
un varf cutit de sare
1 l ulei

Citeste si Gogosi de post, cu mere. Reteta exceptionala, care vine la fix

Mod de preparare:

Faina se aduce la temperatura camerei cu cateva ore inainte, sau chiar de seara, apoi se va cerne impreuna cu praful de copt.
Iaurtul se mixeaza impreuna cu ouale, zaharul vanilat, zaharul si putina sare, apoi se adauga coaja si zeama de lamaie si se incorporeaza faina.
Compozitia obtinuta, se lasa la odihnit, la rece, 30 de minute, apoi se ia cu lingura din ea si se scufunda in baie de ulei incins.
De fiecare data cand se ia din compozitie, lingura trebuie trecuta prin ulei rece, pentru a se desprinde compozitia de pe ea, cand este scufundata in baia de ulei fierbinte.
Gogosile se rumenesc bine pe toate partile, apoi se scot intr-o sita, sau pe prosoape absorbante, se lasa sa se tempereze si pot fi servite.

preluat de pe a1
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

zahar vanilat citeste si ulei fierbinte sita prosoape absorbante
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1600 (s) | 24 queries | Mysql time :0.013252 (s)