News Flash:

Ratatouille facut in stil rustic

14 Octombrie 2014
3019 Vizualizari | 1 Comentarii
Ingrediente:

1 vanata, taiata cubulete
400 g mazare
4 dovlecei, taiati cubulete
1 lingura usturoi tocat marunt
3 ardei grasi rosii, taiati cubulete
3 cepe feliate
1 lingura rozmarin
1 lingura de cimbru
1 lingurita de sare
1/2 lingurita piper macinat
3 linguri busuioc proaspat tocat
1 lingura ulei de masline
8 rosii prunisoare, taiate cubulete
2 1/2 lingurite de otet balsamic
1 lingura bulion

Mod de preparare:

Amesteca dovleceii, vanata, ardeii grasi, ceapa, rozmarinul, cimbrul, sarea, piperul, 2 linguri de apa si ulei. Pune-le intr-o tava cu hartie de copt tapetata cu putin ulei si baga-le in cuptorul incins, timp de 25 de minute. Scoate tava si adauga mazarea, rosiile, usturoiul, rosiile, pasta de tomate si 1/4 lingurita de sare. Amesteca bine totul si baga din nou tava la cuptor, cam 15 minute. Serveste portiile de ratatouille cu otet balsamic si busuioc proaspat pe deasupra.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ratatouille retete toamna retete legume ratatouille rustic retete
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2756 viz    1 com
3652 viz    0 com
2892 viz    0 com
3670 viz    1 com
2742 viz    0 com
2513 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1663 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014777 (s)