News Flash:

Rata cu varza

16 Ianuarie 2012
2443 Vizualizari | 0 Comentarii
Rata cu varza
Ingrediente:

 1 rata
 1 varza
 2 mere, taiate in sferturi
 2 rosii
 piper
 sare
 
 Mod de preparare:
 
Am tocat varza si am asezat-o in vasul pregatit dinainte (l-am tinut plin cu apa aprox. o jumatate de ora, apoi am scurs apa). Dupa aceea, am condimentat bine rata si am umplut-o cu merele taiate sferturi (acestea au rolul de a aroma si pastra interiorul pasarii suculent) si am asezat-o pe patul de varza, adaugandu-i felioare de rosie pentru decor. Am pus totul in cuptorul rece (vasul roman se incalzeste treptat, nu trebuie introdus in cuptorul fierbinte, altfel se poate sparge) si am lasat aproximativ 1 ora la foc mic.
Rata cu varza pregatita de Adnia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

Galerie Foto

Rata_cu_varza1.JPG
rata varza mere rosii piper sare cuptorul rece vasul roman
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1785 (s) | 26 queries | Mysql time :0.019548 (s)