News Flash:

Rata cu varza

21 Mai 2014
1212 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

300-400 carne de rata
1 kg varza dulce (sau varza murata – dupa preferinte)
50 ml ulei de floarea soarelui
1 ardei gras
marar
1 ceapa mare
½ kg rosii
cimbru
piper
sare

Mod de preparare:

Ceapa, taiata marunt, se caleste in ulei, un minut si, apoi se adauga carnea taiata in bucati. Carnea se infierbanta bine la suprafata timp de 10 minute, apoi se presara cu ½ lingurita sare si se prajeste, in continuare, acoperita, adaugand cate putina apa. Se poate da si la cuptor, tot acoperita. Varza se taie ca fideaua, se presara cu o ligurita rasa de sare si se freaca putin cu mana. Se adauga varza imediat dupa ce carnea a fost inabusita cu ceapa, cca 30 minute. Se pun si rosiile taiate felii de 2 cm, ardeiul taiat, o ramura de cimbru, marar tocat, piper. Se amesteca toate, se acopera cratita cu capacul si se da la cuptor, la foc mijlociu, pana toate au fiert bine.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete carne retete varza varza carne
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1207 viz    0 com
978 viz    0 com
1311 viz    0 com
1392 viz    0 com
1246 viz    0 com
1136 viz    0 com
1222 viz    0 com
1561 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1550 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014132 (s)