News Flash:

Rasol de miel la cuptor

5 Aprilie 2011
1693 Vizualizari | 0 Comentarii
Rasol de miel la cuptor
Ingrediente: 4 rasoale de miel, 200 ml supa de carne, 1 capatana de usturoi, 100 g unt, 1 lamaie, rozmarin, sare, piper Mod de preparare: Se curata rasoalele de pielite si tendoane, se spala si se lasa la fiert in apa cu sare 45 de minute. Din cand in cand se indeparteaza spuma formata. Se scot rasoalele din zeama in care au fiert, se aseaza intr-o tava si se toarna peste ele supa de carne, o lingura de rozmarin uscat sau 2 crengute de rozmarin proaspat, zeama de la o lamaie, untul si capatana de usturoi taiata pe orizontala. Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust. Se introduce tava in cuptorul bine incins pentru 25 de minute.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

sfacla rosie cuptor tendoane unt lamaie sare piper boia dulce
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1720 viz    0 com
1585 viz    0 com
1394 viz    0 com
1129 viz    0 com
1345 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1557 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020268 (s)