News Flash:

Rasedar Rajma

15 Aprilie 2011
1220 Vizualizari | 0 Comentarii
Rasedar Rajma1
Ingrediente: 2 cesti fasole rosie, cu bob mare 6 cesti apa 1 bucata ghimbir 2 catei de usutroi 1 ceapa mare, alba 2 rosii mari 4 lingurite sos de soia dulce 2 lingurite sofran 1 lingurita praf de chilli sare, piper, frunze de coriandru si patrunjel tocate marunt Mod de preparare: Fasolea se pune la fiert in apa si sare si cand este aproape gata, se scurge de apa si se lasa acoperita. Ceapa si usturoiul se toaca marunt, se pun la calit in putin ulei iar cand devin aurii se amesteca cu sosul de soia, ghimbirul ras si rosiile pasate sau tocate marunt, lasand pe foc pana se evapora sosul rosiilor. Se adauga fasolea, sofranul, praful de chilli, sare, piper si verdeata.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

sufleu branza feta
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1036 viz    0 com
1108 viz    0 com
1985 viz    0 com
1052 viz    0 com
1234 viz    0 com
1220 viz    0 com
3252 viz    0 com
1316 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1351 (s) | 23 queries | Mysql time :0.011562 (s)