News Flash:

Rasedar Rajma

15 Aprilie 2011
1173 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6686 RON (0.0000)
USD: 4.0026 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Rasedar Rajma1
Ingrediente: 2 cesti fasole rosie, cu bob mare 6 cesti apa 1 bucata ghimbir 2 catei de usutroi 1 ceapa mare, alba 2 rosii mari 4 lingurite sos de soia dulce 2 lingurite sofran 1 lingurita praf de chilli sare, piper, frunze de coriandru si patrunjel tocate marunt Mod de preparare: Fasolea se pune la fiert in apa si sare si cand este aproape gata, se scurge de apa si se lasa acoperita. Ceapa si usturoiul se toaca marunt, se pun la calit in putin ulei iar cand devin aurii se amesteca cu sosul de soia, ghimbirul ras si rosiile pasate sau tocate marunt, lasand pe foc pana se evapora sosul rosiilor. Se adauga fasolea, sofranul, praful de chilli, sare, piper si verdeata.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

sufleu branza feta
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

998 viz    0 com
1078 viz    0 com
1939 viz    0 com
1019 viz    0 com
1179 viz    0 com
1182 viz    0 com
3165 viz    0 com
1277 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1569 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013082 (s)