News Flash:

Rasedar Rajma

15 Aprilie 2011
1140 Vizualizari | 0 Comentarii
Rasedar Rajma1
Ingrediente: 2 cesti fasole rosie, cu bob mare 6 cesti apa 1 bucata ghimbir 2 catei de usutroi 1 ceapa mare, alba 2 rosii mari 4 lingurite sos de soia dulce 2 lingurite sofran 1 lingurita praf de chilli sare, piper, frunze de coriandru si patrunjel tocate marunt Mod de preparare: Fasolea se pune la fiert in apa si sare si cand este aproape gata, se scurge de apa si se lasa acoperita. Ceapa si usturoiul se toaca marunt, se pun la calit in putin ulei iar cand devin aurii se amesteca cu sosul de soia, ghimbirul ras si rosiile pasate sau tocate marunt, lasand pe foc pana se evapora sosul rosiilor. Se adauga fasolea, sofranul, praful de chilli, sare, piper si verdeata.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

sufleu branza feta
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

948 viz    0 com
1060 viz    0 com
1884 viz    0 com
990 viz    0 com
1134 viz    0 com
1147 viz    0 com
3124 viz    0 com
1231 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1485 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018513 (s)