News Flash:

Ragu de carne alla bolognese

11 Mai 2011
1079 Vizualizari | 0 Comentarii
Ragu de carne alla bolognese
Ingrediente: 80 g telina (tulpina) taiata bucati 1 morcov taiat rondele O ceapa taiata bucati Câteva frunze de busuioc 50 g ulei extravirgin 200 g carne de vita, tocata mare 200 g spata de porc, tocata mare 70 g vin alb sau rosu, sec 70 g apa calda 350 g pulpa de rosii sau întregi, decojite O frunza de dafin Sare dupa gust Condimente dupa dorinta sau un vârf de cutit de nucsoara Mod de preparare: 1. Puneti în bol telina, morcovul, ceapa si busuiocul, tocati 5 sec., la viteza 7. 2. Adaugati uleiul si carnea, inabusiti 10 min. VAROMA / invers / viteza lingura. 3. In timpul fierberii, stingeti cu vin, adaugati rosiile pasate, apa, frunza de dafin, condimentele, potriviti de sare, fierbeti 40-50 min. 100º / invers / lingura.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

untura nucsoara gouda dafin
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1100 viz    0 com
991 viz    0 com
1103 viz    0 com
1085 viz    0 com
1072 viz    0 com
957 viz    0 com
2305 viz    0 com
1112 viz    0 com
1097 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1559 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012891 (s)