Ingrediente:
80 g
telina (tulpina) taiata bucati
1
morcov taiat rondele
O
ceapa taiata bucati
Câteva
frunze de busuioc
50 g
ulei extravirgin
200 g
carne de vita, tocata mare
200 g
spata de porc, tocata mare
70 g
vin alb sau rosu, sec
70 g
apa calda
350 g
pulpa de rosii sau întregi, decojite
O frunza de dafin
Sare dupa gust
Condimente dupa dorinta sau un vârf de cutit de
nucsoara
Mod de preparare:
1. Puneti în bol telina, morcovul, ceapa si busuiocul, tocati 5 sec., la viteza 7.
2. Adaugati uleiul si carnea, inabusiti 10 min. VAROMA / invers / viteza lingura.
3. In timpul fierberii, stingeti cu vin, adaugati rosiile pasate, apa, frunza de dafin, condimentele, potriviti de sare, fierbeti 40-50 min. 100º / invers / lingura.
Comentarii (0)