News Flash:

Ragu de carne alla bolognese

11 Mai 2011
1057 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6572 RON (+0.0022)
USD: 3.9685 RON (-0.0089)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ragu de carne alla bolognese
Ingrediente: 80 g telina (tulpina) taiata bucati 1 morcov taiat rondele O ceapa taiata bucati Câteva frunze de busuioc 50 g ulei extravirgin 200 g carne de vita, tocata mare 200 g spata de porc, tocata mare 70 g vin alb sau rosu, sec 70 g apa calda 350 g pulpa de rosii sau întregi, decojite O frunza de dafin Sare dupa gust Condimente dupa dorinta sau un vârf de cutit de nucsoara Mod de preparare: 1. Puneti în bol telina, morcovul, ceapa si busuiocul, tocati 5 sec., la viteza 7. 2. Adaugati uleiul si carnea, inabusiti 10 min. VAROMA / invers / viteza lingura. 3. In timpul fierberii, stingeti cu vin, adaugati rosiile pasate, apa, frunza de dafin, condimentele, potriviti de sare, fierbeti 40-50 min. 100º / invers / lingura.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

untura nucsoara gouda dafin
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1086 viz    0 com
961 viz    0 com
1079 viz    0 com
1057 viz    0 com
1045 viz    0 com
942 viz    0 com
2261 viz    0 com
1066 viz    0 com
1068 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1725 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021064 (s)