News Flash:

Ragu alla bolognese

16 Mai 2011
1123 Vizualizari | 0 Comentarii
Ragu alla bolognese
Ingrediente: 250g carne macinata de porc 250g carne macinata de vita 2 cepe 2 morcovi telina mica rozmarin (cam 2 crengute) sare piper 1l suc de rosii cutiuta de concentrat de rosii ulei de masline un pahar de vin sec alb 2 foi dafin Mod de preparare: Legumele se taie cubulete si se pun la calit, pe urma se adauga carnea, care se lasa timp de 10 minute la foc mare si apoi adaugati vinul (la foc mic), dupa ce s-a evaporat vinul adaugati sucul si concentratul de rosii. In timpul acesta daca este nevoie puteti sa adaugati si putina apa. La urma, inainte sa luati de pe foc adaugati rozmarinul si foile de dafin. Puneti sare si piper dupa gust.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

nucsoara morcovi telina placinte
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1145 viz    0 com
1927 viz    0 com
3412 viz    0 com
2342 viz    0 com
1154 viz    0 com
1182 viz    0 com
1444 viz    0 com
1374 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1546 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013378 (s)