News Flash:

Ragu alla bolognese

16 Mai 2011
1162 Vizualizari | 0 Comentarii
Ragu alla bolognese
Ingrediente: 250g carne macinata de porc 250g carne macinata de vita 2 cepe 2 morcovi telina mica rozmarin (cam 2 crengute) sare piper 1l suc de rosii cutiuta de concentrat de rosii ulei de masline un pahar de vin sec alb 2 foi dafin Mod de preparare: Legumele se taie cubulete si se pun la calit, pe urma se adauga carnea, care se lasa timp de 10 minute la foc mare si apoi adaugati vinul (la foc mic), dupa ce s-a evaporat vinul adaugati sucul si concentratul de rosii. In timpul acesta daca este nevoie puteti sa adaugati si putina apa. La urma, inainte sa luati de pe foc adaugati rozmarinul si foile de dafin. Puneti sare si piper dupa gust.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

nucsoara morcovi telina placinte
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1168 viz    0 com
1969 viz    0 com
3470 viz    0 com
2374 viz    0 com
1174 viz    0 com
1209 viz    0 com
1484 viz    0 com
1418 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1457 (s) | 35 queries | Mysql time :0.021806 (s)