News Flash:

Radacina de lotus cu ardei iute

9 Februarie 2012
2166 Vizualizari | 0 Comentarii
Radacina de lotus cu ardei iute
Ingrediente:

radacina de lotus
3 linguri sos de soia
2 linguri ulei de susan
1 lingura zahar
2 linguri sake (sau vin alb)
1 lingurita ardei iute (uscat, macinat mai mare)
1 lingura mirin (sau 1 lingura vin alb + 1 lingura zahar)
4 lingurite susan alb

Mod de preparare:

Mai intai se curata si se spala radacina de lotus, dupa care se pune in apa cu otet in jur de 10 minute. Dupa ceea se spala din noi si se taie o data in doua (pe verticala) si apoi feliute subtiti. Acestea se calesc cateva minute in uleiul de susan,se adauga apoi ardeiul iute, sake-ul, zaharul, sosul de soia, mirinul si se caleste pana se absoarbe tot lichidul. Se inchide focul, se presara susanul.
Radacina de lotus
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

zahar sake vin alb ardei iute mirin susan alb otet lichidul
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1589 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014502 (s)