News Flash:

Racituri de pui

20 Decembrie 2013
4644 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 kg ghiare si capete de pui
1/2 kg morcov
1/2 kg telina
1/2 kg pastarnac
1 capatana usturoi
carne de pui (piept, pulpe)

Mod de preparare:

Se pun la fiert ghiarele si capurile de pui (eu pieptul si pulpele le-am fiert separat) impreuna cu zarzavaturile intregi (doar spalate si curatate). Se aduna din cand in cand spuma care se formeaza si se lasa sa fiarba pana incepe sa se desprinda carnea de pe os. Se adauga si capatana de usturoi pisata si se mai da intr-un clocot.
Se scot zarzavaturile, capetele si ghiarele, iar zeama ramasa se strecoara bine. Pieptul si pulpele se dezoseaza si se taie cubulete, iar morcovul se taie feliute.
Se asaza in castronele morcovul si carnea, iar deasupra se toarna usor zeama si se da la rece ca sa se inchege. Dupa perferinte se pot adauga pentru decor boabe de mazare sau de porumb fierte.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1707 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018936 (s)