News Flash:

Quinoa cu salata si usturoi

20 Mai 2013
1967 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

Pentru quinoa:
80 g quinoa
1 catel de usturoi, zdrobit
1/4 lingurita de sare

Pentru vinaigrette:
suc de la 1/2 lamaie
3 linguri ulei de masline extra virgin
1 catel de usturoi
1 lingurita miere
piper negru proaspat macinat

Pentru salata:
1 salata Romaine
1 salata Radicchio
1 salota mare
35 g migdale taiate
85 g branza ricotta, maruntita
1 avocado taiat felii
sare
piper proaspat macinat

Mod de preparare:


Inainte de toate, trebuie sa te ocupi de quinoa. Incalzeste 240ml apa. Adauga quinoa, catelul de usturoi si sarea. Lasa-le sa fiarba, dupa care da la foc mic si lasa-le sa stea pe foc inca 15 minute. Dupa acest timp, opreste focul si mai lasa quinoa sa stea in apa 5 minute. Scoate-o si las-o sa se raceasca.

Amesteca bine cu un blender sau la robotul de bucatarie zeama de lamaie, uleiul de masline, usturoiul, mierea si piperul proaspat macinat. Cand prinde o consistenta cremoasa, e gata.

Curata frunzele de salata, salota (care trebuie maruntita). Pune-e intr-un bol mare si presara deasupra quinoa. Adauga vinegreta, migdalele si ricotta. Adauga si feliile de avocado si pune sare dupa gust.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

quinoa usturoi vinaigrette piper negru salata radicchio sare blender
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2205 viz    0 com
1275 viz    0 com
1681 viz    0 com
1916 viz    0 com
2553 viz    0 com
932 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1633 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020113 (s)