News Flash:

Quiche Lorraine II

21 Iunie 2011
1293 Vizualizari | 0 Comentarii
Quiche Lorraine II1
Ingrediente: Pentru aluat: 100 g smantana 100 g unt 350 g faina 1 galbenus 1 lingurita zahar ½ lingurita sare Pentru umplutura: 1 lingura de ulei de masline 250 g de bacon afumat 5 oua mari 350 g de smantana 200 ml frisca lichida 150 g urda dulce 3-4 linguri rase cascaval sare piper Mod de preparare: Din toate ingredientele se framanta un aluat si se formeaza o bila. Aceasta se lasa la rece pentru 30 de minute. Se scoate aluatul de la frigider si se intinde o foaie rotunda. Se asaza in forma de tarta unsa cu unt si presarata cu faina. Foaia trebuie sa fie indeajuns de mare pentru a acoperi si peretii formei. Deasupra aluatului se pune o hartie de copt, pe care se presara boabe de fasole, sa nu se umfle la copt. Se da aluatul la cuptor pentru 10 minute, apoi se indeparteaza hartia cu boabele de fasole. In acest timp, se pregateste umplutura. Se amesteca urda cu smantana, frisca lichida, ouale, cascavalul si se asezoneza cu sare si piper, pana se obtine o crema omogena. Baconul se taie bucati potrivite si se prajeste in tigaie cu putin ulei, pana devine rumen si crocant, apoi se pune in tava jumatate din cantitatea de bacon si se toarna peste el compozitia de branzat. Se presara restul de bacon deasupra. Tarta va mai sta in cuptor 35-40 de minute, pana ce umplutura e coapta si are o culoare aurie. Se lasa sa se raceasca putin inainte de a o scoate din tava. Se serveste calda sau la temperatura camerei. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

smantana placinte mini tarte margarina rama cascaval
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

962 viz    0 com
1301 viz    0 com
989 viz    0 com
1063 viz    0 com
1260 viz    0 com
1205 viz    0 com
1172 viz    0 com
1219 viz    0 com
1666 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1775 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013428 (s)