News Flash:

Quiche Lorraine

11 Mai 2011
1270 Vizualizari | 0 Comentarii
Quiche Lorraine
Ingrediente: Pentru aluat: 200 g faina 100 g unt moale, în buc. 50 g apa ½ lingurita sare Pentru strat de pus deasupra: 200 g slanina cu sunca (bacon), în felii 200 g Gouda, în buc. 3 oua 200 g smantana fermentata ¼ lingurita piper 2 prize sare 1 priza nuca tamaioasa (nucsoara) Mod de preparare: Aluat: 1. Puneti toate ingredientele de aluat în oala si prelucrati-le 1 min. / treapta 2. 2. Puneti aluatul într-o tava unsa de Quiche sau de tort (Ø 26 cm), se apasa bine pe fundul tavii si se trage cca. 2 cm în sus pe margine. Aluatul se perforeaza cu o furculita in cateva locuri si se precoace în cuptor 15 minute. Strat pus deasupra: 1. Puneti sunca-slanina în oala, maruntiti 5 sec. / treapta 5 si rasturnati-o intr-un castron. 2. Puneti Gouda in oala si maruntiti 8 sec. / treapta 4. 3. Adaugati ouale, smantana, piperul, sarea si nuca si amestecati totul 15 sec. / treapta 2. 4. Dupa expirarea perioadei de precoacere, distribuiti sunca-slanina maruntita pe aluat, peste care se toarna pasta de oua si se coace în cuptorul preincalzit.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

unt caju nuca tamaioasa parmesan quark
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1119 viz    0 com
1137 viz    0 com
1017 viz    0 com
1134 viz    0 com
1111 viz    0 com
1121 viz    0 com
969 viz    0 com
2333 viz    0 com
1145 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1595 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019648 (s)