News Flash:

Quiche cu pui si legume

13 Mai 2011
1848 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6686 RON (0.0000)
USD: 4.0026 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Quiche cu pui si legume
Ingrediente: 250 gr faina opt oua un varf de cutit de sare 100 gr unt din frigider 1-2 linguri apa rece, de la gheata un piept de pui sau doua pulpe de pui un ardei gras o mana de ciuperci un dovlecel sase oua 50 gr cascaval 150 gr smantana o legatura de patrunjel sare piper ulei Mod de preparare: Cerne faina intr-un castron, adauga un ou intreg si sarea. Amesteca, adauga untul bucati si framanta cu degetele, adaugand, putin cate putin, si apa, pana iti iese un aluat sfaramicios. Aduna aluatul, inveleste-l in folie de plastic ca sa nu se usuce si lasa-l, 30 de minute, la frigider. Pregateste tava, o forma rotunda si adanca de cel putin trei centimetri. Unge tava cu unt si tapeteaz-o cu faina. Da intr-un clocot carnea de pui. Scoate oasele, pielea si tai-o bucatele. Caleste carnea in ulei, pana se rumeneste putin, impreuna cu un catel de usturoi. Adauga putina apa si lasa carnea sa fiarba. Intinde in tava aluatul - direct cu degetele si podul palmei. Taie ardeiul, ciupercile si dovlecelul, fasii sau bucatele, dupa cum iti place. Caleste-le in putin ulei, pe rand, si rastoarna-le in scoica de aluat. Pune si carnea de pui. Adauga cascavalul bucatele. Bate ouale, amesteca-le cu smantana si verdeata taiata marunt, potriveste de sare si piper, toarna totul peste celelalte ingrediente si coace quiche-ul in cuptorul incins circa 40 de minute, la foc potrivit.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

bucataria internationala nuci pecan ciuperci cascaval smantana
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2354 viz    0 com
2701 viz    0 com
957 viz    0 com
1730 viz    0 com
1069 viz    0 com
1064 viz    0 com
1288 viz    0 com
1044 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1685 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013483 (s)