News Flash:

Quiche cu pui si legume

13 Mai 2011
1879 Vizualizari | 0 Comentarii
Quiche cu pui si legume
Ingrediente: 250 gr faina opt oua un varf de cutit de sare 100 gr unt din frigider 1-2 linguri apa rece, de la gheata un piept de pui sau doua pulpe de pui un ardei gras o mana de ciuperci un dovlecel sase oua 50 gr cascaval 150 gr smantana o legatura de patrunjel sare piper ulei Mod de preparare: Cerne faina intr-un castron, adauga un ou intreg si sarea. Amesteca, adauga untul bucati si framanta cu degetele, adaugand, putin cate putin, si apa, pana iti iese un aluat sfaramicios. Aduna aluatul, inveleste-l in folie de plastic ca sa nu se usuce si lasa-l, 30 de minute, la frigider. Pregateste tava, o forma rotunda si adanca de cel putin trei centimetri. Unge tava cu unt si tapeteaz-o cu faina. Da intr-un clocot carnea de pui. Scoate oasele, pielea si tai-o bucatele. Caleste carnea in ulei, pana se rumeneste putin, impreuna cu un catel de usturoi. Adauga putina apa si lasa carnea sa fiarba. Intinde in tava aluatul - direct cu degetele si podul palmei. Taie ardeiul, ciupercile si dovlecelul, fasii sau bucatele, dupa cum iti place. Caleste-le in putin ulei, pe rand, si rastoarna-le in scoica de aluat. Pune si carnea de pui. Adauga cascavalul bucatele. Bate ouale, amesteca-le cu smantana si verdeata taiata marunt, potriveste de sare si piper, toarna totul peste celelalte ingrediente si coace quiche-ul in cuptorul incins circa 40 de minute, la foc potrivit.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

bucataria internationala nuci pecan ciuperci cascaval smantana
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2394 viz    0 com
2732 viz    0 com
1010 viz    0 com
1805 viz    0 com
1102 viz    0 com
1107 viz    0 com
1318 viz    0 com
1073 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1476 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014327 (s)