News Flash:

Quiche cu dovleac

10 Martie 2014
1595 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

700 gr dovleac taiat in cubulete
ulei de masline
1 praz feliat
2 catei de usturoi
100 gr spanac
4 oua
2 albusuri
60 ml lapte
80 gr branza ricotta
busuioc proaspat
salata verde

Mod de preparare:

Incinge cuptorul la 200 de grade. Tapeteaza o tava cu hartie de copt. Aseaza in tava cubuletele de dovleac si stropeste cu ulei de masline. Asezoneaza cu piper si da la cuptor pentru 25 de minute.

Incinge o tigaie, adauga putin ulei de masline si caleste prazul timp de 5 minute, pana devine moale. Adauga usutoriul si spanacul si lasa pe foc timp de 5 minute.

Intr-o alta tava tapetata cu hartie de copt, aseaza dovleacul si compozitia cu praz si spanac. Intr-un bol amesteca ouale, albusurile si laptele. Toarna in tava si presara cu ricotta. Da la cuptor pentru 30 de minute.
Quiche cu dovleac, praz si spanac se serveste cu salata verde si busuioc.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

tarta quiche quiche dovleac retete aperitiv
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1945 viz    0 com
2849 viz    0 com
8923 viz    0 com
2436 viz    0 com
2595 viz    0 com
1476 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1656 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021595 (s)