News Flash:

Quesadilla cu fasole

12 Iulie 2011
1558 Vizualizari | 0 Comentarii
Quesadilla cu fasole
Ingrediente: 2 tortilla (sau lipii mici) 50 gr cascaval razuit 3 linguri fasole in sos chilli 1 lingura porumb (din conserva) 1 fir ceapa verde un strop de ulei Mod de preparare: Se unge o tigaie in care incape lipia cu un strop de ulei. Cand e incinsa tigaia, se da focul la minim. Se pune o lipie in tigaie si se prajeste pe ambele parti, intorcandu-o la interval de 10 secunde de cateva ori, pana incepe sa fumege un pic, cam de 5-6 ori. Se presara jumatate din cascaval, in strat subtire, lasand marginea libera (2cm) ca sa nu ajunga pe tigaie, altfel cascavalul se arde sau se va scurge afara pana la sfarsit. Se pune fasolea peste cascaval. Se presara porumbul, ceapa tocata rondele si restul de cascaval. Se acopera totul cu o alta lipie si se apasa cu mana. Se intoarce quesadilla (se intoarce usor) si se mai lasa si pe cealalta parte 2-3 minute, pana incepe iar sa fumege putin. Se scoate din tigaie, se taie in 6 si se serveste simpla, cu guacamole, smantana sau pico de gallo. sursa articol: http://www.e-retete.ro sursa fotografie: http://www.delish.com
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ceai retete vegetariene cascaval curry pudra porumb
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1220 viz    0 com
2416 viz    0 com
1428 viz    0 com
1154 viz    0 com
2593 viz    0 com
3287 viz    0 com
1041 viz    0 com
2435 viz    0 com
1100 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1913 (s) | 34 queries | Mysql time :0.016988 (s)