News Flash:

Quesadilla cu creveti si branza de vaci

19 Mai 2014
972 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 rosii coapte
4 lipii
1/2 de ceapa rosie
ulei de rapita
1 ardei jalapeno
500 g de creveti decorticati proaspeti
condimente pentru sos salsa
1/4 cana de coriandru proaspat
2 cani de branza semidura de vaci
1 lingura de suc proaspat de lamaie
1/2 lingurita de sare

Mod de preparare:

Unge legumele cu ulei de rapita si coace-le pe un gratar electric cate 3-4 minute pe fiecare parte, la temperatura medie. Condimenteaza crevetii dupa ce i-ai uns cu ulei de rapita si coace-i dupa ce i-ai asezat pe cateva betisoare pentru frigarui, cate 2-3 minute pe fiecare parte. Umple lipiile cu cantitati egale de creveti si de branza si coace-le pe gratar cate 1-2 minute pe fiecare parte. Taie-le apoi in jumatati.

Decojeste rosiile si indeparteaza semintele. Procedeaza la fel si cu ardeiul si apoi toaca-le impreuna cu ceapa si pune-le intr-un bol. Adauga coriandrul, sarea si sucul de lamaie. Decoreaza fiecare quesadilla cu sos salsa.
Quesadilla cu creveti si sos salsa se servesc calde, asezonate cu smantana proaspata si frunze de coriandru.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete quesadilla retete internationale retete creveti
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

945 viz    0 com
1022 viz    0 com
1000 viz    0 com
1330 viz    0 com
2243 viz    0 com
1987 viz    0 com
979 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1783 (s) | 36 queries | Mysql time :0.018980 (s)