News Flash:

Quesadilla cu bacon si branza

5 Noiembrie 2014
1418 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

16 fasii de bacon
1/2 gogosar rosu tocat fin
1/2 ceapa rosie tocata fin
2 linguri ulei de masline
2 lingurite sos picant
cca 100 gr branza Cheddar
smantana
coriandru

Mod de preparare:

Tapeteaza cu hartie pergament o tava de copt si pune in ea fasiile de bacon ca in imaginea de mai jos, ca si cum ai realiza o impletitura. Baga-le in cuptorul incins la 210 grade Celsius, pentru 15-20 de minute. Scoate-le, scurge grasimea si baga-le inapoi. Dupa 5 minute sunt gata.

Intre timp, soteaza legumele in putin ulei si potriveste-le de gust. Cand s-au inmuiat, indeparteaza tigaia de foc. Scoate baconul din cuptor, lasa-l sa se raceasca, dupa care pune legumele intr-un capat, presara branza si impatureste-l ca pe quesadilla. Pune-l in tigaie, iar dupa cateva minute intoarce-l pe partea cealalta.
Serveste aceasta quesadilla cu coriandru si smantana.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

Galerie Foto


quesadilla retete dejun mic dejun retete culinar
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1620 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014163 (s)