News Flash:

Putine gospodine stiu! Ce fel de smantana trebuie sa folosesti pentru tarta cu banane? Secretul AICI

27 Ianuarie 2017
3844 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

Pentru aluat:
200 g faina
100 g unt
80 g zahar pudra
2 galbenusuri

Pentru umplutura:
4 banane
3 oua
4 linguri amidon alimentar
4 linguri zahar pudra
1 lingura rom
3 linguri smantana groasa
esenta de vanilie
1 lingura zahar

Mod de preparare:

Freci galbenusurile cu zaharul pana, devin spumoase, adaugi untul treptat, apoi faina „in ploaie” si framanti un aluat, potrivit cu care imbraci fundul si peretii, unei forme de tarta, tapetata cu folie speciala pentru copt. Intepi aluatul cu furculita si introduci forma in cuptorul preincalzit, la foc mic, 10-15 minute.
Intre timp, bati ouale cu zaharul, adaugi amidonul alimentar, esenta de vanilie, romul, smantana si amesteci bine. Cureti bananele de coaja si le tai, rondele.
Scoti tarta din cuptor, torni crema deasupra, aranjezi feliile de banane, peste crema, presari zaharul cristalizat si, pui din nou forma la cuptor, la foc potrivit, pentru circa 30 de minute.
O poti servi cu frisca si ciocolata rasa.

sursa: clickpoftabuna
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

tarta banane prajitura fructe reteta tarta
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1655 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022979 (s)