News Flash:

Pune la infuzat cateva flori de musetel si tine niste stafide in apa fierbinte. Apoi scoate-le si pune-le peste orez. Va iesi un desert nemaipomenit de bun

30 Mai 2018
744 Vizualizari | 0 Comentarii

Ingrediente: o cana de orez, doua cani cu lapte, stafide, o lingura de miere, esente, musetel (pliculete sau, si mai bine, flori uscate).

Mod de preparare: Prepara ceaiul de musetel, cu o jumatate de ora inainte de a te apuca de gatit si pune stafidele in el, cat e inca fierbinte, sa se hidrateze si sa absoarba lichidul bun la gust si sanatos.

Cand stafidele s-au umflat, apuca-te de prepararea orezului. Spala bine orezul in doua-trei ape. Apoi pune intr-un vas termorezisten orezul, apa, lingura de miere, stafidele si, daca vrei, esenta de vanilie, rom sau in functie de preferinte. Baga vasul in cuptorul preincalzit la 180 de grade Celsius si lasa-l aproximativ 20 de minute, sau pana cand orezul e lipicios, are o consistenta cremoasa. Ai grija sa nu se usuce prea tare.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1804 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021123 (s)