News Flash:

Punci de oua

4 Iulie 2011
1000 Vizualizari | 0 Comentarii
Punci de oua
Ingrediente: 2 cl zeama proaspata de lamaie 8 cl suc proaspat de portocale 12 cl suc de ananas 1 ou 0,5 cl sirop de grenadine o felie de lamaie cirese de maraschino, cu codita Mod de preparare: Cu cateva cuburi de gheata, intr-un mixer se amesteca bine ouale, sucurile de fructe si siropul de grenadine. Dupa aceea se toarna bautura intr-un pahar cu gheata. Ca decor se pot folosi o felie de lamaie si cirese.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

lamaie zahar colorat
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

930 viz    0 com
1090 viz    0 com
1184 viz    0 com
1168 viz    0 com
1106 viz    0 com
1117 viz    0 com
980 viz    0 com
1132 viz    0 com
1084 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1524 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018981 (s)