News Flash:

Punci de cirese

14 Iunie 2011
911 Vizualizari | 0 Comentarii
Punci de cirese
Ingrediente: 100 g cirese 0,5 l de suc de portocale 1 sticla de vin rosu 0,5 l de suc de cirese 3 picaturi de zeama de lamaie bucata de portocala Mod de preparare: Mixam ingredientele cu gheata intr-un bol. Servim bautura in pahare pentru bauturi lungi, cu cirese si cu bucati de portocale.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

coacaze praz rahat aromat cireasa
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

966 viz    0 com
1064 viz    0 com
1019 viz    0 com
911 viz    0 com
1044 viz    0 com
1039 viz    0 com
964 viz    0 com
1014 viz    0 com
1067 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1790 (s) | 34 queries | Mysql time :0.015932 (s)