News Flash:

Punci de cirese

14 Iunie 2011
943 Vizualizari | 0 Comentarii
Punci de cirese
Ingrediente: 100 g cirese 0,5 l de suc de portocale 1 sticla de vin rosu 0,5 l de suc de cirese 3 picaturi de zeama de lamaie bucata de portocala Mod de preparare: Mixam ingredientele cu gheata intr-un bol. Servim bautura in pahare pentru bauturi lungi, cu cirese si cu bucati de portocale.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

coacaze praz rahat aromat cireasa
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

992 viz    0 com
1098 viz    0 com
1072 viz    0 com
948 viz    0 com
1075 viz    0 com
1071 viz    0 com
994 viz    0 com
1038 viz    0 com
1088 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1571 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013033 (s)