News Flash:

Punci de cirese

14 Iunie 2011
894 Vizualizari | 0 Comentarii
Punci de cirese
Ingrediente: 100 g cirese 0,5 l de suc de portocale 1 sticla de vin rosu 0,5 l de suc de cirese 3 picaturi de zeama de lamaie bucata de portocala Mod de preparare: Mixam ingredientele cu gheata intr-un bol. Servim bautura in pahare pentru bauturi lungi, cu cirese si cu bucati de portocale.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

coacaze praz rahat aromat cireasa
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

921 viz    0 com
1034 viz    0 com
999 viz    0 com
882 viz    0 com
1018 viz    0 com
1010 viz    0 com
934 viz    0 com
976 viz    0 com
1041 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1523 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020987 (s)