News Flash:

Punci de ceai chinezesc

24 Mai 2011
1649 Vizualizari | 0 Comentarii
Punci de ceai chinezesc
Ingrediente: 4 lingurite de ceai Assam 1/2 l apa 80 g de zahar 1 lamaie 1/2 sticla de vin alb 4 cl Arrak Mod de preparare: Turnam apa fierbinte pe ceai si lasam sa se infuzeze 5 minute. Il indulcim cu zahar si adaugam coaja de lamaie razuita. Adaugam vin si Arrak, apoi incalzim din nou.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

arrak curacao albastru
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1343 viz    0 com
1147 viz    0 com
980 viz    0 com
1407 viz    0 com
1175 viz    0 com
1031 viz    0 com
960 viz    0 com
1109 viz    0 com
989 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1464 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013424 (s)