News Flash:

Punci de ceai chinezesc

24 Mai 2011
1563 Vizualizari | 0 Comentarii
Punci de ceai chinezesc
Ingrediente: 4 lingurite de ceai Assam 1/2 l apa 80 g de zahar 1 lamaie 1/2 sticla de vin alb 4 cl Arrak Mod de preparare: Turnam apa fierbinte pe ceai si lasam sa se infuzeze 5 minute. Il indulcim cu zahar si adaugam coaja de lamaie razuita. Adaugam vin si Arrak, apoi incalzim din nou.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

arrak curacao albastru
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1249 viz    0 com
1082 viz    0 com
909 viz    0 com
1194 viz    0 com
1080 viz    0 com
964 viz    0 com
893 viz    0 com
1033 viz    0 com
923 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1434 (s) | 35 queries | Mysql time :0.019202 (s)